Rólam

A tükör nem hazug. De hazug a szem, mely a tükörbe tekint.

Mikszáth Kálmán

"Hányszor kell még padlót fognom ahhoz, hogy rájöjjek, már nincs erőm felállni? Hogy már nincs erőm felkelni és tovább harcolni az életemért? Lehetséges az, hogy az ember akkor is ráébredhet, hogy melyik úton kéne haladnia, amikor már nincs elég ereje ahhoz, hogy megmozduljon."
"Magam mögött kell hagynom a büszkeségemet, mert az csak határokat és gátakat épít, félreértéseket szül, és megakadályozza az elmét abban, hogy kinyíljon, befogadóvá és elfogadóvá váljon."
(Zach LeBeau)

Az oldal története

Ma itt ülem a gépem előtt, és azon gondolkodtam, hogy mivel töltsem fáradt napomat. Aludjak? TV-t nézzek? Mihez is lenne igazán kedvem!
Értek a szövéshez, hímzéshez, üvegmatricafestéshez, szeretek olvasni, keresztrejtvényt fejteni. Rendezzem át a lakást? Fáradt vagyok!
Nézegettem a netet, és valahogy a webdesign lapra kerültem, ahol rákattintottam a Webnode oldalra.
Már régen tervezgettem egy olyan honlapot, ahova feltehetem azokat a képeket, amiket szerkesztettem.
Szerettem volna olyan weboldalt is, ahol nem kell versenyre kelni, hogy jó helyezést érjek el, csak lehessek önmagam! Lehetőségem lehessen arra, hogy kifejezhessem mindazt, ami vagyok, vagy nem vagyok!

Ha sikerült, akkor már mindent megért!
Találtam pár olyan idézetet Zach LeBeau-tól, mely nagyon mélyen érintett.

"Azt hiszem, fogalmam sincs, hogy mit csinálok, pedig szeretném tudni. Tudatában szeretnék lenni a gondolataimnak, és annak, hogy miért pont ezeket gondolom. Tudni szeretném, hogy miért csinálom azt, amit csinálok, kézben szeretném tartani a tetteimet. Tudatában szeretnék lenni érzelmeimnek, és ki is szeretném tudni fejezni azokat. Cselekednem kell. Hosszú listákat írhatnék azokról a dolgokról, amelyeket meg kellene változtatnom magamban annak érdekében, hogy jobb emberré, jobban működő emberi lénnyé válhassak. Tisztában vagyok ezzel, csak azt nem tudom, hogy valósítsam meg.
Harcolni akarok, kézben akarom tartani az akaraterőmet és az érzelmeimet. Tudni akarom, hogy mit miért teszek. Nem akarom, hogy automatavezérlésre állított robot módjára a körülmények és külső hatások irányítsanak."